Buat Duit dari Rumah

Posted by Make Money on Monday, 1 April 2013


Buat duit dari rumah bukanlah sesuatu yang mustahil pada zaman sekarang. Zaman sekarang mana ada mustahil, semua maklumat dihujung jari. Dengan satu sentuhan sahaja, kita sudah boleh buat duit dari rumah. Cuma bergantung kepada diri kita sendiri sama ada mahu melihat atau berani untuk mencuba.



Jobdirumah.com adalah salah satu daripada cara untuk kita menjana wang atau buat duit secara sambilan mahupun sepEnuh masa. Terpulang pada anda, anda sendiri yang tentukan.

Bagaimana cara buat duit dari rumah ni ?


Caranya mudah, sekali anda daftar di Jobdirumah.com, anda akan diberikan tugasan seperti memasukkan maklumat ke dalam sistem, mengumpul maklumat daripada internet membuat kajian maklumat yang dikumpulkan serta membuat laporan dan sebagainya. 

Siapa yang layak buat kerja dari rumah ini ?


Jika anda ingin nak tambahkan pendapatan anda dengan mudah, kena ada usaha, berani untuk mencuba.

More aboutBuat Duit dari Rumah

Buat Duit dengan Blog : Iklan Nuffnang

Posted by Make Money on Sunday, 31 March 2013

Bila sebut Nuffnang pasti semua mereka yang ada blog kenal, manakala bagi mereka yang selalu dapat CPUV Campaigns sure lagi mesra denga Nuffnang. 

Bagi blogger baru kalau nak pasang iklan, Nuffnang adalah jawapannya. Nuffnang tidak menetapkan apa-apa syarat traffik yang perlu dipatuhi bagi memasang iklan mereka. Amat sesuai bagi blog yang baru nak menulis memasang iklan nuffnang. 


Aku sendiri pun dah siap pasang iklan nuffnang tak sampai beberapa minit pun, hanya ikut saja arahan atau tutorial yang dibagi oleh mereka. Senang bangat. Sejauh mana blog obses mampu buat duit dengan blog sama-sama kita tunggu.

"Aku buat blog bukan kerana duit"


Biasa dengar ayat ni kan. Ramai yang berkata sedemikian sama juga aku ( POYO ). Kalau buat blog untuk Jabatan atau kementerian aku yakin memang korang bukan buat blog kerana duit. Kalau blog peribadi, dan terang-terang pasang iklan keliling blog huh Tuhan saja yang tahu. 


More aboutBuat Duit dengan Blog : Iklan Nuffnang

Obses dengan Blog Baru nak Mula

Posted by Make Money

Obses dengan Blog !!!


Tentu ramai sekarang terlalu obses dengan menulis blog. Bagi mereka inilah cara untuk menambah kenalan di dunia maya. Tidak lupa juga ada yang obses untuk menjana wang dari blog.

Dengan blog perlbagai impian boleh dilaksanakan, daripada yang busuk  hinggalah kepada yang wangi. Terpulang pada anda yang pening masyukk.....( Kalau tak pikir halal haram ).



Aku baru nak menulis blog, ( ye ke ). banyak juga yang nak kena study dengan dunia blog ini. Nak jadi femes tak ada lah sampai ke situ. Tetapi sekadar menulis katanya. Tapi tengok la nanti  the end nanti sampai ke mana. 

Salam perkenalan dari saya Admin Obses Blog. Peace


Pinjam Gambar : http://rosaisa06.blogspot.com/2012_01_01_archive.html
More aboutObses dengan Blog Baru nak Mula